logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Airco check

Iedere auto heeft af en toe een opfrisbeurt nodig.

Een schone en frisse auto dankzij een airco die goed werkt is wel zo aangenaam en gezond.
Een goed functionerend aircosysteem zorgt onder alle omstandigheden voor een aangename temperatuur en regelt de luchtvochtigheid. Daarnaast helpt de airco in zowel de zomer als de winter tegen het beslaan van ramen.

Wij raden het aan om de airco regelmatig te controleren, omdat een slecht onderhouden airco schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Er kunnen schimmels ontstaan in de installatie en deze verspreiden bacteriën en tevens een vieze geur. Bij enkele mensen kan dit zelfs zorgen voor geïrriteerde ogen en luchtwegen dit kunnen wij voorkomen door uw airco te reinigen.

Een tekort aan koelmiddel zorgt ervoor dat de airco minder goed koelt en langer aan moet staan, waardoor de compressor oververhit kan raken en beschadigen. Het is daarom ook verstandig om uw airco regelmatig te laten controleren. Hiermee voorkomt u ook onnodig hoge reparatiekosten. De monteurs van Autobedrijf Sterks weten precies waar zij op moeten letten. Voor een dergelijke controle van uw airco bent u bij ons aan het juiste adres.

wrkplt_articl1
wrkplt_articl2

Onze contactgegevens

Heeft uw auto onderhoud nodig, een APK keuring of een storing of zijn uw banden aan vervanging toe ,Wij staan voor u klaar. Met goed advies en uitstekende service krijgt uw auto de beste zorg.

Werkplaatsafspraak maken?

Onderhoud aan alle merken

Periodiek onderhoud aan auto’s is onmisbaar voor de levensduur en veiligheid. Het is dan ook altijd ons advies om volgens de richtlijnen van het automerk een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren aan uw auto. Autobedrijf Sterks garandeert een betrouwbare onderhoudsbeurt tegen een scherp tarief.

Dit
zijn onze
services
Other_image009

Werkplaats afspraak

on3

APK - Keuring

Other_image011

Kleine onderhoudsbeurt

on1

Grote onderhoudsbeurt

1_other_image_1562742753507264879

Airco check

on3

Schade taxatie herstel

1_other_image_1562742753507264879

Ruitrepartatie

on1

Trekhaken

Other_image016

Banden en velgen

Other_image017

Distributieriem vervangen

Other_image018

Pechhulp sleepdienst

Other_image019

Storingsdiagnose / Uitlezen

prev2.svg
next2.svg
whtsaap.svg WHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website