logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onderhoud aan alle merken

Periodiek onderhoud aan auto’s is onmisbaar voor de levensduur en veiligheid. Het is dan ook altijd ons advies om volgens de richtlijnen van het automerk een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren aan uw auto. Autobedrijf Sterks garandeert betrouwbaar onderhoud tegen een scherp tarief.

 

Werkplaats afspraak

Voor vragen of afspraakverzoeken kunt u eenvoudig het formulier op deze pagina invullen. Wij zullen altijd een reactie geven. Liever bellen? Geen enkel probleem.

APK - Keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. De keuringsplicht en de regelgeving staat in de Wegenverkeerswet 1994.

Kleine onderhoudsbeurt

Periodiek onderhoud aan auto’s is onmisbaar voor de levensduur en veiligheid. Het is dan ook altijd ons advies om volgens de richtlijnen van het automerk een kleine beurt te laten uitvoeren aan uw auto. Autobedrijf Sterks garandeert een betrouwbare kleine onderhoudsbeurt tegen een scherp tarief.

Grote onderhoudsbeurt

Periodiek onderhoud aan auto’s is onmisbaar voor de levensduur en veiligheid. Het is dan ook altijd ons advies om volgens de richtlijnen van het automerk een grote onderhoudsbeurt te laten uitvoeren aan uw auto. Autobedrijf Sterks garandeert een betrouwbare grote onderhoudsbeurt tegen een scherp tarief.

Airco check

Iedere auto heeft af en toe een opfrisbeurt nodig.

Een schone en frisse auto dankzij een airco die goed werkt is wel zo aangenaam en gezond.
Een goed functionerend aircosysteem zorgt onder alle omstandigheden voor een aangename temperatuur en regelt de luchtvochtigheid. Daarnaast helpt de airco in zowel de zomer als de winter tegen het beslaan van ramen.

Schade taxatie herstel

Er bestaat haast geen grotere ergernis voor autobezitters dan een autoschade. Wij helpen mensen dan ook graag van dit negatieve gevoel af door de schade snel en vakkundig te repareren.

Ruitreparatie

Een ster of barst in de voorruit van een auto is niet alleen lelijk, het is ook erg gevaarlijk. En zodra de ster in een barst verandert, brengt dat altijd extra onkosten met zich mee. Het is daarom verstandig om een ster snel en vakkundig te laten repareren.

Trekhaken

Wij verkopen ook trekhaken voor alle automerken en -modellen.

Banden en velgen

Zowel voor particulieren als bedrijven is Autobedrijf Sterks een vertrouwd adres voor de aanschaf van nieuwe autobanden en velgen. Wij bieden een ruime keuze uit een groot assortiment banden tegen concurrerende tarieven. Indien gewenst kunnen wij deze ook voor u monteren. Natuurlijk kunt u ook terecht voor winterbanden en All Season banden.

Distributieriem vervangen

Voor het vervangen van de distributieriem bent u bij Autobedrijf Sterks aan het juiste adres. Elke auto met een distributieriem zal na enige tijd slijtage ondergaan en aan vervanging toe zijn.

Pechhulp sleepdienst

Autopech komt altijd ongelegen. Daarom is het goed om te weten dat Autobedrijf Sterks altijd klaar staat om u te helpen.

Storingsdiagnose / Uitlezen

Moderne auto’s beschikken over veel elektronica. Wanneer zich een storing voordoet verschijnen er brandende controlelampjes op het dashboard en klinken er waarschuwingssignalen. Bij raadpleging van het instructieboekje wordt meestal aangegeven direct naar de garage te gaan.

whtsaap.svg WHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website