logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Grote onderhoudsbeurt

Periodiek onderhoud aan auto’s is onmisbaar voor de levensduur en veiligheid. Het is dan ook altijd ons advies om volgens de richtlijnen van het automerk een grote onderhoudsbeurt te laten uitvoeren aan uw auto. Autobedrijf Sterks garandeert een betrouwbare grote onderhoudsbeurt tegen een scherp tarief.

De grote beurt van een auto staat voor groter onderhoud. Hierbij worden de motorolie en de oliefilter vervangen, maar ook de interieurfilter, luchtfilter en brandstoffilter en bij een benzinemotor de bougies. De remmen worden gereinigd en afgesteld eventueel worden ook koelvloeistof en remvloeistof ververst. De overige vloeistoffen worden zo nodig op peil gebracht.

Een belangrijk onderdeel van de grote beurt is de uitgebreide inspectie, waarbij eventuele aankomende mankementen in een vroegtijdig stadium kunnen worden opgespoord. Wanneer voor je auto geen flexibele onderhoudsintervallen gelden, wordt de grote beurt elke twee jaar geadviseerd.

In onze werkplaats geven wij u advies wanneer uw auto toe is aan een grote onderhoudsbeurt.

Natuurlijk houden we daarnaast keurig bij wanneer u uw laatste onderhoudsbeurt heeft gehad en welke onderdelen er zijn gerepareerd en eventueel zijn vervangen.

wrkplt_articl1
wrkplt_articl2

Onze contactgegevens

Heeft uw auto onderhoud nodig, een APK keuring of een storing of zijn uw banden aan vervanging toe ,Wij staan voor u klaar. Met goed advies en uitstekende service krijgt uw auto de beste zorg.

Werkplaatsafspraak maken?

Onderhoud aan alle merken

Periodiek onderhoud aan auto’s is onmisbaar voor de levensduur en veiligheid. Het is dan ook altijd ons advies om volgens de richtlijnen van het automerk een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren aan uw auto. Autobedrijf Sterks garandeert een betrouwbare onderhoudsbeurt tegen een scherp tarief.

Dit
zijn onze
services
Other_image009

Werkplaats afspraak

on3

APK - Keuring

Other_image011

Kleine onderhoudsbeurt

on1

Grote onderhoudsbeurt

1_other_image_1562742753507264879

Airco check

on3

Schade taxatie herstel

1_other_image_1562742753507264879

Ruitrepartatie

on1

Trekhaken

Other_image016

Banden en velgen

Other_image017

Distributieriem vervangen

Other_image018

Pechhulp sleepdienst

Other_image019

Storingsdiagnose / Uitlezen

prev2.svg
next2.svg
whtsaap.svg WHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website