Autobedrijf Sterks
Over Ons

WELKOM BIJ AUTOBEDRIJF STERKS

Autobedrijf Sterks te Schijndel werd in 1973 opgericht en is sindsdien een betrouwbaar adres voor het in- en verkopen van auto’s en het complete onderhoud hiervan. Voor zowel bedrijven als particulieren.

De occasions staan bij Autobedrijf Sterks in een ruime, goed verlichte en verwarmde showroom. Wij adverteren onze auto’s altijd met de correcte bouwjaren en kilometerstanden.

ONZE BASIS DIENSTEN

Autobedrijf Sterks beschikt over een moderne en ruim opgezette werkplaats met goed opgeleide monteurs en de modernste diagnoseapparatuur waarmee wij uw auto totaal in onderhoud kunnen houden.

  • In- en verkoop personenauto’s en bedrijfsauto’s.
  • APK keuringen en onderhoud alle merken auto’s en bedrijfsauto’s.
  • Moderne werkplaats met de nieuwste apparatuur.
  • Schadetaxaties / reparaties en ruitherstel.
  • Diverse financieringsmogelijkheden.

Enkele reacties van onze klanten

Altijd goed geholpen

Hier tref je nog ouderwetse klantvriendelijkheid aan, ze zijn duidelijk over reparaties en denken met je mee in oplossingen. Heb er al meerdere auto’s gekocht na volle tevredenheid. en hebben ze niet staan wat wij zoeken gaan ze vrijblijvend op zoek naar een geschikte auto.

Dhr. P. De GrootVolkswagen Passat CC
Al jaren klant

Kom al jaren naar volle tevredenheid bij deze garage. Ik ben ook zeer tevreden over de werknemers en reparaties. Bij de aanschaf van een gebruikte auto wordt er met je meegedacht. Kortom, goede service!

Mevr. S. TeulingsMercedes-Benz B-Klasse