Autobedrijf Sterks
Schadeherstel

Er bestaat haast geen grotere ergernis voor autobezitters dan een autoschade. Wij helpen mensen dan ook graag van dit negatieve gevoel af door de schade snel en vakkundig te repareren.

Spotrepair

Bij lichte schade aan de bumper of de lak kunnen wij meestal met spotrepair een voordelige oplossing bieden. Bij spotrepair wordt de beschadiging lokaal weggehaald, waardoor er niet volledig gespoten hoeft te worden. Dit scheelt uiteraard enorm in de onkosten.

Uitdeuken zonder spuiten

Aan kleine parkeerdeukjes kunnen autoliefhebbers zich erg storen. Hier is echter een mooie oplossing voor in de vorm van uitdeuken zonder spuiten. Dit is een unieke methode waarbij dankzij speciaal gereedschap de deukjes weggewerkt en onzichtbaar worden.  Dit alles zonder spuit- of plaatwerk.

Vervangend vervoer

Bij Sterks bent u ook welkom zonder afspraak. Voor kleine reparaties hoeft u geen afspraak te maken. Bij langdurige reparatie- of onderhoudswerkzaamheden hebben wij altijd een tijdelijke auto voor u beschikbaar. Indien gewenst kunt u gebruik maken van deze huurauto.

U kunt bij ons ook terecht voor

APK

Lees meer

Kleine Beurt

Lees meer

Grote beurt

Lees meer

Aircocheck

Lees meer

Ruitreparatie

Lees meer

Banden

Lees meer

Trekhaken

Lees meer

Schade

Lees meer